Upozorňujeme, že objednávky přijaté 6. 10. a 7. 10. budeme odesílat v pondělí 10. 10. Děkujeme za pochopení.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.08.2022
SLAVÍME 10 LET!
SLAVÍME 10 LET! Máme pro vás dárek. Využijte slevový kupón 10LET  vložením do košíku a získejte ihned SLEVU 10% na váš nákup. Akce prodloužena až... číst celé
16.06.2022
Nové druhy - Svíčky s kameny
NOVINKA! V nabídce máme nově dalších 7 druhů svíček, které obsahují tyto kameny: hematit, chalcedon, zelený chalcedon, sodalit, fluorit, granát a ty... číst celé
02.02.2022
Vonné tyčinky Garden Fresh
Vybírejte nové druhy vonných tyčinek z řady Garden Fresh Je známo, že již předkové v minulosti přišli na to, že určité pryskyřice stromů a rostli... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.

 


 


 

        Oáza duše

Akášické písemné vhledy, andělské léčení, harmonizace Reiki, Shamballa, zasvěcení na dálku.


 

Svíčky z Ráje na Firmy.cz

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Zuzana Galuszková, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 64595102 zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Svíčky s překvapením
16.06.2022
Svíčky s překvapením
Už jste někdy zapálili svíčku, která uvnitř obsahuje minerál? Vyzkoušejte její účinek, kde dochází k propojení energie kamene a energie svíčky. Tyto s... číst celé
Vonné tyčinky
02.02.2022
Vonné tyčinky
Je známo, že již předkové v minulosti přišli na to, že určité pryskyřice stromů a rostliny vydávají při zapálení zajímavé vůně, které působí na psychi... číst celé
Očista a relaxace v soli
07.12.2021
Očista a relaxace v soli
Nezapomínejte na pravidelnou blahodárnou očistu těla i duše, kterou si připravíte z mineralizované koupelové soli. číst celé
Achát a jeho účinky
16.11.2021
Achát a jeho účinky
Achát zvyšuje informovanost a napojení člověka na kolektivní vědomí společnosti. Podporuje naši vnitřní stabilitu, vyrovnanost a zralost. Jeho ochrann... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz