Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

DOTAZY - OBJEDNÁVKY
INFO
Svíčky z Ráje
+ 420 604 455 505
(Po-Pá 9-17h)
info@svickyzraje.cz
 
Ceny dopravy (ČR)
1) Zásilkovna.cz od 49 Kč
2) DPD od 89 Kč
3) Česká pošta od 99 Kč
4) Nad 1800 Kč zdarma
5) Osobní odběr zdarma

Více info: ZDE
 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba

 

 
 
Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.
 
Přidejte se k nám!
 

 


 

 

 

Oáza duše

- poradna, terapie a kurzy pro osobní duševní rozvoj

Očista, harmonizace duše i těla, práce s čakrami, světelné meditace, individuální nejen rodinné konstelace, čtení z Akáši, Akášické a andělské léčení, tělové svíce, terapie a kurzy Reiki, zasvěcení do Shambally, osobní i dálková terapie, konzultace, zasvěcení na dálku a další služby.

www.oazaduse.cz



 

 

 

PARTNEŘI

Naše výrobky na Slovensku


NOVINKY

arr3Novinka léto 2018  Právě jsme uvedli do nabídky naši novou řadu energetických svíček s léčivým kamenem... arr3AKCE LÉTO 2018   AKCE NA LÉTO! Vyberte si z nabídky Energetická aromaterapie (čakrové oleje) a další směsi 100%... arr3Achátové svícny  Naskladnili jsme nové druhy Achátových svícnů. Kompletní nabídku najdete: ZDE Svícny... arr3Registrace a Věrnostní systém  Od 1. dubna 2018 jsme pro vás nově připravili Věrnostní systém. Slouží jako slevový systém pro...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 110,00 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Firmě Zuzana Galuszková-Svíčky z Ráje, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 64595102, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupu
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupu
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů