Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


DOTAZY - OBJEDNÁVKY
INFO
Zuzana Galuszková-Svíčky z Ráje
+ 420 604 455 505
(Po-Pá 9-17h)
info@svickyzraje.cz

Ceny dopravy (ČR)
1) Zásilkovna.cz od 49 Kč
2) DPD od 89 Kč
3) Česká pošta od 99 Kč
4) Nad 1800 Kč zdarma
5) Osobní odběr zdarma

Více info: ZDE





Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.

Přidejte se k nám!


 

 

 

Oáza duše

- poradna, terapie a kurzy pro osobní duševní rozvoj

Očista, harmonizace duše i těla, práce s čakrami, světelné meditace, individuální nejen rodinné konstelace, čtení z Akáši, Akášické a andělské léčení, tělové svíce, terapie a kurzy Reiki, zasvěcení do Shambally, osobní i dálková terapie, konzultace, zasvěcení na dálku a další služby.

www.oazaduse.cz



 

 

 

PARTNEŘI

Naše výrobky na Slovensku


NOVINKY

arr3Novinky platné od 1. dubna 2018  Vážení klienti, dovolujeme si vás informovat o novinkách, které nastaly od 1. dubna... arr3Nové svíčky s nápisy  Uvedli jsme do nabídky nové svíčky s nápisy, tentokrát v menší velikosti, abychom vám je mohli... arr3Věrnostní systém  Od 1. dubna 2018 jsme pro vás nově připravili Věrnostní systém. Slouží jako slevový systém pro...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 188,00 Kč (7,67 EUR)
naše cena 212,00 Kč (8,65 EUR)
naše cena 212,00 Kč (8,65 EUR)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 110,00 Kč (4,49 EUR)

Ochrana osobních údajů e-shopu www.svickyzraje.cz
  1. Firma Zuzana Galuszková-Svíčky z Ráje, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 64595102, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Zuzanou Galuszkovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@svickyzraje.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.svickyzraje.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………
  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.