Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 800,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
31.08.2020
VÝPRODEJ
  SLEVOVÁ AKCE V ZÁŘÍ POKRAČUJE! Zlevnili jsme pro vás více než 300 produktů. Slevy platí do vyprodání zásob nebo do konce září.                ... číst celé
22.07.2020
SLUNEČNÍ HRNKY
Představujeme vám novinku! SLUNEČNÍ ENERGETICKÉ HRNKY 100% ručně malovaný karlovarský porcelán 100% zdravotně nezávadné barvy pozitivní energie ... číst celé
25.02.2020
NOVÉ SVÍČKY
Nová kolekce svíček - Ctnosti srdce Energetické svíčky se záměrem  na podporu životních událostí již jistě znáte. Jsou vhodné k očištění vašeho prost... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.

 

Ceny dopravy
1) Zásilkovna(Výdejní místo) 49Kč
2) Pickup DPD(Výdejní místo) 79Kč
3) DPD kurýr 95
4) Zásilkovna(Doručení na adresu)95Kč
5) Česká pošta od 115Kč
Zásilkovna zdarma od 900Kč
Více info: ZDE
 

 


Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.
Přidejte se k nám!


 
Oáza duše
- poradna, terapie a kurzy pro osobní duševní rozvoj


 
PARTNEŘI
Naše výrobky na Slovensku


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Firmě Jan Galuszka, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 69192022, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@svickyzraje.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mandaly-moudrost v jednoduchosti
22.08.2020
Mandaly-moudrost v jednoduchosti
Mandala znamená kruh či kolo a můžeme ji nacházet od pradávna téměř všude. Je označována za obrazec posvátné geometrie a symbol jednoty a rovnováhy vy... číst celé
Očista a relaxace v soli
08.07.2020
Očista a relaxace v soli
Nezapomínejte na pravidelnou blahodárnou očistu těla i duše, kterou si připravíte z mineralizované koupelové soli. číst celé
Achát a jeho účinky
06.06.2020
Achát a jeho účinky
Achát zvyšuje informovanost a napojení člověka na kolektivní vědomí společnosti. Podporuje naši vnitřní stabilitu, vyrovnanost a zralost. Jeho ochrann... číst celé
Tělové svíce nejen jako prevence respiračních onemocnění
25.03.2020
Tělové svíce nejen jako prevence respiračních onemocnění
Aplikaci tělových a ušních svící je možné použít jak v době akutních nemocí, tak i preventivně. V případě, že často trpíte virózami, záněty horních ne... číst celé
Potřebujete poradit?
Logo
Svíčky z Ráje
Zuzana Světlana Galuszková
(Po-Pá 9-17h)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.