Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 800,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.08.2019
DÁREK PRO VÁS
  Nyní ke každé objednávce nad 500 Kč dostanete od nás malý dárek - tromlovaný kámen křišťál. Při objednávce nad 1000 Kč dostanete od nás jako dárek... číst celé
01.06.2019
Vonné vosky a tyčinky - AKCE SLEVA
  AKCE SLEVA Nabízíme nyní Vonné vosky do aromalampy za 39 Kč a vybrané druhy Vonných tyčinek za akční cenu 23 Kč.     číst celé
17.09.2018
DOPRAVA ZDARMA
  Doprava ZDARMA na výdejní místa Zásilkovny v ČR při nákupu od 800 Kč. Pokud nakoupíte nad 1800 Kč máte dopravu ZDARMA i na DPD a Českou poštu.   ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.

 

 

Ceny dopravy
1) Zásilkovna.cz od 49 Kč
2) DPD od 89 Kč
3) Česká pošta od 99 Kč
4) Zásilkovna zdarma od 800 Kč
5) Osobní odběr zdarma
Více info: ZDE
 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba


 
Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.
Přidejte se k nám!


 
Oáza duše
- poradna, terapie a kurzy pro osobní duševní rozvoj
Očista, harmonizace duše i těla, práce s čakrami, světelné meditace, individuální nejen rodinné konstelace, čtení z Akáši, andělské léčení, tělové svíce, terapie a kurzy Reiki, zasvěcení do Shambally, osobní i dálkové terapie, konzultace, zasvěcení na dálku a další služby.


 
PARTNEŘI
Naše výrobky na Slovensku


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Firmě Zuzana Galuszková-Svíčky z Ráje, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 64595102, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@svickyzraje.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

LVÍ BRÁNA
24.07.2019
LVÍ BRÁNA
Nyní se nacházíme v čase aktivace nových světelných kódů, které mají zvýšený energický dopad na naše těla. Čas, kdy bude potřeba ukotvit nové vibrace,... číst celé
NOVOLUNÍ VE LVU - 1. 8. 2019
22.07.2019
NOVOLUNÍ VE LVU - 1. 8. 2019
Předchozím znamením Raka jsme si uvědomili vztah k matce, ženské energii, svému nitru, duši, minulosti a pasivitě. Lev je zástupcem naší mužské energi... číst celé
Očista a relaxace v soli
17.07.2019
Očista a relaxace v soli
Nezapomínejte na pravidelnou blahodárnou očistu těla i duše, kterou si připravíte z mineralizované koupelové soli. číst celé
Slunovrat
20.06.2019
Slunovrat
První den astronomického léta dosáhne nejzazšího bodu a začne se vracet. číst celé
Potřebujete poradit?
Logo
Svíčky z Ráje
Zuzana Galuszková
(Po-Pá 9-17h)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.