Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
13.10.2021
Živlové svíčky
NOVINKA Živlové svíčky Mít všech 5 pohromadě Živlové svíčky jsou ručně vyrobeny z přírodního krystalického vosku, bez parfemace. Sada těchto svíč... číst celé
01.10.2021
Svíčka Sebevědomí
NOVINKA Svíčka SEBEVĚDOMÍ "Jsem si plně vědom sám sebe, své role zde na Zemi a otevřeně přijímám moudrost svého Vyššího Já. Jsem pro sebe jedinečný... číst celé
10.09.2021
Svíčka Bublinky
NOVINKA Svíčka Bublinky Dekorativní svíčka Bublinky, vyrobena z přírodního krystalického vosku, bez parfemace. Povrch svíčky tvoří efektní bublink... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.

 

Ceny dopravy
Zásilkovna (Výdejní místa) 59 Kč
Kurýr na adresu od 95 Kč
Více info: ZDE
 

 


Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.
Přidejte se k nám!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Firmě Jan Galuszka, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 69192022, DIČ CZ7203075088 zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Achát a jeho účinky
19.09.2021
Achát a jeho účinky
Achát zvyšuje informovanost a napojení člověka na kolektivní vědomí společnosti. Podporuje naši vnitřní stabilitu, vyrovnanost a zralost. Jeho ochrann... číst celé
Čas na „svíčkování“
20.08.2021
Čas na „svíčkování“
Tělové a ušní svíce přinášejí jednoduchou, a přitom velmi účinnou metodu přírodní léčby. Slouží k detoxikaci organizmu a urychlení pozitivních změn na... číst celé
Luxusní mýdla Nesti Dante Italy
05.06.2021
Luxusní mýdla Nesti Dante Italy
Jde o netradiční výjimečná mýdla pro hýčkání vašeho těla i domova. U výrobků lze očekávat spolehlivost, komfort, krása, styl, elegance s osvědčenou kv... číst celé
Kouzlo Bílé šalvěje
02.03.2021
Kouzlo Bílé šalvěje
Indiáni ji označují za nejposvátnější bylinu a velmi účinný lék, a to hlavně díky svým očistným účinkům a odstranění negativních energií prostor, před... číst celé
Potřebujete poradit?
Logo
Svíčky z Ráje
Jan Galuszka
(Po-Pá 9-17h)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.