Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 800,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.10.2020
NOVINKA - Dračí svíčky
Představujeme vám naši NOVINKU - Dračí svíčky s poselstvím dračí energie. Draci jsou nejmocnější síly v éterické říši, jsou nazýváni andělé země. J... číst celé
25.02.2020
CTNOSTI SRDCE
Ctnosti srdce Energetické svíčky se záměrem  na podporu životních událostí již jistě znáte. Jsou vhodné k očištění vašeho prostoru i vlastní aury, k ... číst celé
31.10.2019
DOPRAVA ZDARMA
  Doprava ZDARMA na výdejní místa Zásilkovny v ČR při nákupu od 900 Kč. Pokud nakoupíte nad 1800 Kč máte u nás dopravu zcela ZDARMA.   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.

 

Ceny dopravy
1) Zásilkovna 49 Kč
2) PPL Kurýr 95
Zásilkovna zdarma od 900 Kč
Více info: ZDE
 

 


Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.
Přidejte se k nám!


 
Oáza duše
- poradna, terapie a kurzy pro osobní duševní rozvoj


 
PARTNEŘI
Naše výrobky na Slovensku


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Firmě Jan Galuszka, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 69192022, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mandaly-moudrost v jednoduchosti
09.12.2020
Mandaly-moudrost v jednoduchosti
Mandala znamená kruh či kolo a můžeme ji nacházet od pradávna téměř všude. Je označována za obrazec posvátné geometrie a symbol jednoty a rovnováhy vy... číst celé
Očista a relaxace v soli
10.11.2020
Očista a relaxace v soli
Nezapomínejte na pravidelnou blahodárnou očistu těla i duše, kterou si připravíte z mineralizované koupelové soli. číst celé
Šungit - dar přírody
08.10.2020
Šungit - dar přírody
Šungit má schopnost čistit vodu téměř od všech organických (škodlivých) příměsí, a navíc ji obohacuje o zdraví prospěšné látky, které napomáhají rovno... číst celé
Tělové svíce nejen jako prevence respiračních onemocnění
24.09.2020
Tělové svíce nejen jako prevence respiračních onemocnění
Aplikaci tělových a ušních svící je možné použít jak v době akutních nemocí, tak i preventivně. V případě, že často trpíte virózami, záněty horních ne... číst celé
Potřebujete poradit?
Logo
Svíčky z Ráje
Jan Galuszka
(Po-Pá 9-17h)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.