Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

DOTAZY - OBJEDNÁVKY
INFO
Svíčky z Ráje
+ 420 604 455 505
(Po-Pá 9-17h)
info@svickyzraje.cz
 
Ceny dopravy (ČR)
1) Zásilkovna.cz od 49 Kč
2) DPD od 94 Kč
3) Česká pošta od 99 Kč
4) Nad 800 Kč zdarma Zásilkovna
5) Osobní odběr zdarma

Více info: ZDE
 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba

 
 

 
 
Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.
 
Přidejte se k nám!
 

 


 

 

Oáza duše

- poradna, terapie a kurzy pro osobní duševní rozvoj

Očista, harmonizace duše i těla, práce s čakrami, světelné meditace, individuální nejen rodinné konstelace, čtení z Akáši, Akášické a andělské léčení, tělové svíce, terapie a kurzy Reiki, zasvěcení do Shambally, osobní i dálková terapie, konzultace, zasvěcení na dálku a další služby.

www.oazaduse.cz


 

          

PARTNEŘI

Naše výrobky na Slovensku


NOVINKY

arr3DOPRAVA ZDARMA a DÁREK  Nakupte nad 800 Kč a máte od nás dopravu ZDARMA na výdejní místa Zásilkovny v ČR. Pokud... arr3NAŠE NOVÉ PRODUKTY  Rádi bychom vám představili naši novou řadu energetických svíček s léčivým kamenem... arr3Registrace a Věrnostní systém  Od 1. dubna 2018 jsme pro vás nově připravili Věrnostní systém. Slouží jako slevový systém pro...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 110,00 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Firmě Zuzana Galuszková-Svíčky z Ráje, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 64595102, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů