Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 800,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.08.2019
DÁREK PRO VÁS
  Nyní ke každé objednávce nad 500 Kč dostanete od nás malý dárek - tromlovaný kámen křišťál. Při objednávce nad 1000 Kč dostanete od nás jako dárek... číst celé
01.06.2019
Vonné vosky a tyčinky - AKCE SLEVA
  AKCE SLEVA Nabízíme nyní Vonné vosky do aromalampy za 39 Kč a vybrané druhy Vonných tyčinek za akční cenu 23 Kč.     číst celé
17.09.2018
DOPRAVA ZDARMA
  Doprava ZDARMA na výdejní místa Zásilkovny v ČR při nákupu od 800 Kč. Pokud nakoupíte nad 1800 Kč máte dopravu ZDARMA i na DPD a Českou poštu.   ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.

 

 

Ceny dopravy
1) Zásilkovna.cz od 49 Kč
2) DPD od 89 Kč
3) Česká pošta od 99 Kč
4) Zásilkovna zdarma od 800 Kč
5) Osobní odběr zdarma
Více info: ZDE
 

ThePay – Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba


 
Podporujeme Nadační fond
DOBRÝ ANDĚL.
Přidejte se k nám!


 
Oáza duše
- poradna, terapie a kurzy pro osobní duševní rozvoj
Očista, harmonizace duše i těla, práce s čakrami, světelné meditace, individuální nejen rodinné konstelace, čtení z Akáši, andělské léčení, tělové svíce, terapie a kurzy Reiki, zasvěcení do Shambally, osobní i dálkové terapie, konzultace, zasvěcení na dálku a další služby.


 
PARTNEŘI
Naše výrobky na Slovensku


  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu www.svickyzraje.cz
  1. Firma Zuzana Galuszková-Svíčky z Ráje, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 64595102, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Zuzanou Galuszkovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Platební brána ThePay.cz, s.r.o, Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava
    • Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9
    • moje ID, CZ.NIC, Milešovská 1136/5, 130 00 Praha 3
    • Zboží.cz, Seznam.cz, se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00
    • Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@svickyzraje.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.svickyzraje.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Osobní údaje zákazníka mohou být zpracovávány pro účely zaslání dotazníku spokojenosti Heurekou.
  8. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  9. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

LVÍ BRÁNA
24.07.2019
LVÍ BRÁNA
Nyní se nacházíme v čase aktivace nových světelných kódů, které mají zvýšený energický dopad na naše těla. Čas, kdy bude potřeba ukotvit nové vibrace,... číst celé
NOVOLUNÍ VE LVU - 1. 8. 2019
22.07.2019
NOVOLUNÍ VE LVU - 1. 8. 2019
Předchozím znamením Raka jsme si uvědomili vztah k matce, ženské energii, svému nitru, duši, minulosti a pasivitě. Lev je zástupcem naší mužské energi... číst celé
Očista a relaxace v soli
17.07.2019
Očista a relaxace v soli
Nezapomínejte na pravidelnou blahodárnou očistu těla i duše, kterou si připravíte z mineralizované koupelové soli. číst celé
Slunovrat
20.06.2019
Slunovrat
První den astronomického léta dosáhne nejzazšího bodu a začne se vracet. číst celé
Potřebujete poradit?
Logo
Svíčky z Ráje
Zuzana Galuszková
(Po-Pá 9-17h)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.