Upozorňujeme, že objednávky přijaté 6. 10. a 7. 10. budeme odesílat v pondělí 10. 10. Děkujeme za pochopení.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.08.2022
SLAVÍME 10 LET!
SLAVÍME 10 LET! Máme pro vás dárek. Využijte slevový kupón 10LET  vložením do košíku a získejte ihned SLEVU 10% na váš nákup. Akce prodloužena až... číst celé
16.06.2022
Nové druhy - Svíčky s kameny
NOVINKA! V nabídce máme nově dalších 7 druhů svíček, které obsahují tyto kameny: hematit, chalcedon, zelený chalcedon, sodalit, fluorit, granát a ty... číst celé
02.02.2022
Vonné tyčinky Garden Fresh
Vybírejte nové druhy vonných tyčinek z řady Garden Fresh Je známo, že již předkové v minulosti přišli na to, že určité pryskyřice stromů a rostli... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.

 


 


 

        Oáza duše

Akášické písemné vhledy, andělské léčení, harmonizace Reiki, Shamballa, zasvěcení na dálku.


 

Svíčky z Ráje na Firmy.cz

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Ochrana osobních údajů e-shopu www.svickyzraje.cz

 

  1. Firma Zuzana Galuszková, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 64595102, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno Zuzanou Galuszkovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Platební brána ThePay.cz, s.r.o., Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava 
  • Smartsupp.com, s.r.o., Šumavská 31, 602 00 Brno
  • Česká pošta, s.p. se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
  • PPL CZ s.r.o., se sídlem K Borovému 99, 25101 Říčany – Jažlovice
  • DPD CZ s.r.o., se sídlem Modletice 135, 25101 Říčany u Prahy
  • Moje ID, CZ.NIC, Milešovská 1136/5, 130 00 Praha 3
  • Zboží.cz, Seznam.cz, se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00
  • Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín

            Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@svickyzraje.cz
  2. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky svickyzraje.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • základní funkčnosti webových stránek
  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  1. Osobní údaje zákazníka mohou být zpracovávány pro účely zaslání dotazníku spokojenosti Heurekou.
  2. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  3. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Novinky z našeho blogu

Svíčky s překvapením
16.06.2022
Svíčky s překvapením
Už jste někdy zapálili svíčku, která uvnitř obsahuje minerál? Vyzkoušejte její účinek, kde dochází k propojení energie kamene a energie svíčky. Tyto s... číst celé
Vonné tyčinky
02.02.2022
Vonné tyčinky
Je známo, že již předkové v minulosti přišli na to, že určité pryskyřice stromů a rostliny vydávají při zapálení zajímavé vůně, které působí na psychi... číst celé
Očista a relaxace v soli
07.12.2021
Očista a relaxace v soli
Nezapomínejte na pravidelnou blahodárnou očistu těla i duše, kterou si připravíte z mineralizované koupelové soli. číst celé
Achát a jeho účinky
16.11.2021
Achát a jeho účinky
Achát zvyšuje informovanost a napojení člověka na kolektivní vědomí společnosti. Podporuje naši vnitřní stabilitu, vyrovnanost a zralost. Jeho ochrann... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz